Incepand cu data de 05.06.2020 consumatia de la restaurant poate fi achitata utilizand tichete de masa pe suport electronic, emise de firmele Edenred Romania si UP Romania.

Va asteptam cu drag!

Restaurant Potaissa Hotel

Restaurantul Potaissa vă invită să vă lăsați conduși pe drumul sării. Atmosfera plăcută și relaxantă din interiorul localului vă oferă impulsul necesar pentru a petrece o zi minunată, iar preparatele delicioase sunt create special pentru a vă delecta papilele gustative.

Potaissa Hotel – Hotelul Salinei dispune de un restaurant cu 64 de locuri, un bar și o terasă cu 24 de locuri. Restaurantul este deschis zilnic, între orele  07.30 – 22.00, atât pentru oaspeții/turiștii hotelului cât și pentru publicul din exterior. La organizarea de mese festive, programul este pana la ora 24.00

Ultima comandă se va lua la ora 21.10.

Restaurantul Hotelului Potaissa vă stă la dispoziție și pentru organizarea de mese festive, cocktail-uri sau întâlniri de afaceri. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0741 278 089 sau direct la Recepția hotelului.

Lăsați-vă conduși pe drumul sării…