Situat la întâlnirea unor drumuri care leagă trecutul de prezent și viitor, Potaissa Hotel poartă cu sine o istorie scrisă pe file prăfuite, brăzdate de trecerea ireversibilă a timpului. Numărând decenii cu grație și eleganță, Potaissa Hotel – Hotelul Salinei este, în prezent, unul dintre cele mai remarcabile obiective sociale ale municipiului Turda.

Povestea hotelului începe încă din secolul al XIX-lea, când, în acest loc, exista o altă clădire, care deservea ca sediu pentru fisc. În perioada interbelică sunt puse bazele proiectului hotelului, însă, construcția propriu-zisă este demarată abia după cel de-al doilea Război Mondial.

Astfel, fundația hotelului este turnată în 1947, urmând ca mărețul plan arhitectural să se finalizeze în 1950. Începând cu mijlocul secolului XX, Turda avea să aibă o unitate de cazare, care adăpostea și o baie comunală.

Supraviețuind încercărilor timpului și ale regimurilor politice, Potaissa Hotel reușește, în prezent, să îmbine cu demnitate clasicul și modernul, reprezentând o reală oportunitate de revitalizare e acestui minunat oraș istoric, Turda.

Politicile hotelului

Check in: 14:00 PM

Check out: 12:00 PM

Anularea rezervării se poate face până la ora 18:00 a zilei pentru care este făcută rezervarea sau a zilei de început de sejur.

Cash

Cu cardul: Visa / Maestro

  • la decazare
Misiune și valori
Dorința de a vă face să vă simțiți ca acasă - acesta este crezul nostru